Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

SAVO PROTI PLÍSNÍM 500 ML (MR) | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » DEZINFEKCE » SAVO PROTI PLÍSNÍM 500 ML (MR)

SAVO PROTI PLÍSNÍM 500 ML (MR)

Číslo výrobku:
2423
 
Naše cena bez DPH:
77,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
94,26 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Tekutý přípravek ve spreji na odstranění plísní, hub, lišejníků a kvasinek v celé domácnosti s okamžitým účinkem, viditelným efektem a dezinfekčními účinky. Je vhodný na omítky, zdivo, kámen, mramor, žulu, přírodní dřevo, keramiku, obkládačky, sklokeramiku, smalt, sklo, plasty, laminát, akryl, vinyl, silikon, gumu, teflon, nerez, chromované povrchy.

Účinná látka: chlornan sodný 47g/kg (4,7%), Další složení: Méně než 5% aniontové povrchově aktivní látky.

Použití: stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do pracovní polohy. Po použití postup zopakujte do polohy stop. Na napadená místa nastříkejte přípravek ze vzdálenosti 10-15 cm a nechte působit. Po 15-20 minutách ošetřené místo opláchněte vodou nebo přípravek nechte zaschnout. Plíseň před postřikem neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýlení nebezpečných výtrusů. Při silném napadení postup několikrát zopakujte.

Skladování: chraňte před teplem a slunečním světlem (skladovací teplota -10 až +25°C).

Nemá konzervační účinky. Zabraňte kontaktu oděvu s přípravkem. Nevhodný na hliník, měď, mosaz, bronz (kovové předměty ihned opláchněte vodou), barevné a lakované dřevo.

Nebezpečí: způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Vysoce toxický pro vodní organismy. Může být korozivní pro kovy. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. Při styku s kůží (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaminované čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte Toxikologické informační středisko/lékaře. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu.

 

Pokyny na bezpečnou likvidaci přípravku a obalu: Zbytkové množství přípravku likvidovat v souladu s návodem k použití nebo odevzdat k likvidaci oprávněným firmám. Vypláchnuté obaly předejte k recyklaci.

Obsahuje: chlornan sodný, hydroxid sodný.

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist