Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PULIRAPID WC GEL 750 ML | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » PULIRAPID WC GEL 750 ML

PULIRAPID WC GEL 750 ML

Číslo výrobku:
2016
 
Naše cena bez DPH:
53,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
64,74 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

 

Účinný čistící gelový prostředek na toaletní mísy. Po použití gelu zůstane toaletní mísa čistá a vonná. Přípravek působí i v kontaktu s vodou.

 

Návod k použití: Stisknutím vrchní části uzávěruotevřete dávkovač. Zmáčknutím lahve nastříkejte tekutinu kolem horního okraje toaletní mísy. Nechte působit 2 hodiny, pak opláchněte vodou. V případě zašlých usazenin proces opakujte znovu.

Upozornění: Prostředek obsahuje anorganickou kyselinu. V případě podráždění kůže podrážděné místo důkladně omyjte vodou a poraďte se s lékařem. Nepoužívejte Sanywater s jinými čistícími prostředky.

Složení: Méně jak 5 % neionogenní povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky.
Ostatní přísady: Fosfonáty, vůně, limonene.
Vysoká biodegrabilita.

Bezpečnostní upozornění:
Dráždí oči a kůži, uchovávejte mimo dosah dětí, zamezte styku s očima, nesměšujte s Candegginou, při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc, po požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Dráždivý. Prodej pouze osobám nad 18 let!

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist