Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ISOLDA KRÉM 100 ML OLIVA S ČAJOVNÍKOVÝM OLEJEM | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OCHRANNÉ KRÉMY - MASÁŽNÍ PROSTŘEDKY » NA RUCE » ISOLDA KRÉM 100 ML OLIVA S ČAJOVNÍKOVÝM OLEJEM

ISOLDA KRÉM 100 ML OLIVA S ČAJOVNÍKOVÝM OLEJEM

Číslo výrobku:
987
 
Naše cena bez DPH:
19,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
24,08 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Krém, ve kterém se vzájemně spojují dvě významné aktivní látky, olivový olej a čištěná čajovníková silice (TTO). Olivový olej je známý svými zjemňujícími vlastnostmi a TTO, která přispívá ke zklidnění pokožky. Krém díky svému složení napomáhá regeneraci pokožky.

 
OLIVOVÝ OLEJ je získáván lisováním plodů olivovníku evropského (Olea europaea), typické středomořské plodiny. Olivový olej je významný jak pro své nutriční, tak pro kosmetické vlastnosti. Důležitou složkou oleje jsou zejména mastné kyseliny, jako je kyselina olejová a palmitová. Olej zlepšuje elasticitu kůže, má regenerační i hydratační vlastnosti.
 
ČAJOVNÍKOVÝ OLEJ (TTO – Tea Tree Oil), čištěný olej z listů kajeputu střídavolistého (Melaleuca alternifolia). Čajovníkový olej obsahuje přibližně 100 různých účinných látek, z nichž většina působí antibakteriálně nebo mírně znecitlivuje, tedy i zklidňuje. V běžné praxi je čajovníkový olej znám jako přírodní antiseptikum.

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist