Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

DOMESTOS ZERO NA VODNÍ KÁMEN OCEÁN 750 ML | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » WC ČISTIČE » DOMESTOS ZERO NA VODNÍ KÁMEN OCEÁN 750 ML

DOMESTOS ZERO NA VODNÍ KÁMEN OCEÁN 750 ML

Číslo výrobku:
726
 
Naše cena bez DPH:
44,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
53,85 Kč
 
Minimální odběr:
3
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

 Domestos na vodní kámen v toaletě. Zabíjí bakterie v toaletě. Působí i pod vodní hladinou. Gelový dezinfekční přípravek k odstraňování vodního kamene v toaletě. Udrží se a působí dlouho na svislém povrchu, dokonce i pod vodní hladinou.
Aplikujte dostatečné množství přípravku, abyste zničili všechen vodní kámen a zabili baktérie v něm žijící. Udrží se a působí dlouho na svislém povrchu, dokonce i pod vodní hladinou. Domestos Žádný vodní kámen má navíc uzávěr odolný proti otevření dětmi.
Používejte dezinfekční přípravek bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Upozornění: Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Může být korozivní pro kovy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. Při styku s kůží (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte Toxikologické informační středisko nebo lékaře. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obsah/obal v souladu s platnou legislativou, umístěte do komunálního odpadu.



Obsahuje: kyselina chlorovodíková, kysleina amidosírová, (Z)-oktadec-9-enylamin, ethoxylovaný 2E0.

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist