Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

DOMESTOS 750 ML PINK FRESH | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » WC ČISTIČE » DOMESTOS 750 ML PINK FRESH

DOMESTOS 750 ML PINK FRESH

Číslo výrobku:
717
 
Naše cena bez DPH:
43,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
52,64 Kč
 
Minimální odběr:
3
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Tekutý dezinfekční a čisticí přípravek. Zabíjí všechny známé druhy bakterií. *Při každodenním použití chrání vylepšené složení s patentovanou technologií hygiene molecules celý den vás i vaši rodinu před bakteriemi uvolněnými z toalety do ovzduší spláchnutím. Díky vylepšenému složení přilne k povrchu toaletní mísy a zůstává rovněž i po spláchnutí.

Návod na použití

Uzávěr odolný proti otevření dětmi! Otevřít: Zmáčkněte plochy na obou stranách uzávěru a otočte v protisměru hodinových ručiček. Po použití: Jemně zavírejte uzávěr dokud neuslyšíte cvaknutí.

Neředěný - intenzivní dezinfekce:

  • Záchodové mísy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80ml) a nechejte působit 15 minut. Pro ještě účinnější likvidaci mikroorganismů a odstranění skvrn nechejte působit přes noc.
  • Kuchyň/koupelna odtoky: pro dezinfekci a odstranění nepříjemného zápachu nalijte do odtoku a nechte 5 minut působit.
  • Umyvadla: nalijte do odtoku a přepadu a nechte 5 minut působit, poté důkladně opláchněte.

Ředěný - dezinfekce:

  • Podlahy a pracovní plochy: přidejte 120ml přípravku Domestos do 5l vody. Není třeba oplachovat. Nepoužívejte neředěný na podlahy.
  • Houbičky a hadříky na nádobí: přidejte 120ml přípravku Domestos do kbelíku naplněného do poloviny vodou a namočte na 30 minut.
  • Ředěný - bělení prádla: přidejte 20ml přípravku Domestos do 5 litrů vody a namočte přes noc, poté důkladně vymáchejte.

Upozornění: Chraňte sebe i své okolí!

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist