Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

LAVON SANITA AKTIVNÍ PĚNA 1 L (MR) | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » WC ČISTIČE » LAVON SANITA AKTIVNÍ PĚNA 1 L (MR)

LAVON SANITA AKTIVNÍ PĚNA 1 L (MR)

LAVON SANITA AKTIVNÍ PĚNA 1 L (MR)
LAVON SANITA AKTIVNÍ PĚNA 1 L (MR)
Číslo výrobku:
570
 
Naše cena bez DPH:
99 Kč
 
Naše cena s DPH:
119,79 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Lavon sanita aktivní pěna 1 l je vysoce účinný prostředek s obsahem kyseliny methansulfonové a mléčné, které jsou 100% biologicky odbouratelné a šetrné k povrchům. Na odstranění vodního kamene, zbytků mýdla, rzi, minerálních a močových usazenin, vápenných nánosů, případně cementových zbytků. Při pravidelném použití oživuje povrchy a zabraňuje jejich opětovnému znečištění. Hustá pěna spolehlivě ulpívá na hůře dostupných místech a prodlužuje čas působení. Pro čistotu, lesk a ochranu povrchů nejen v koupelnách. Přípravek lze použít na umyvadla, vodovodní baterie, vany, sprchové kouty, zástěny, pisoáry, WC mísy, dlažby, keramické obklady, spáry; je vhodný i na postavební úklid.

Vysoce účinný prostředek s obsahem kyselin, které jsou šetrné k životnímu prostředí i k povrchům. Na odstranění vodního kamene, zbytků mýdla, rzi, minerálních a močových usazenin, vápenných nánosů, případně cementových zbytků. Při pravidelném použití oživuje povrchy a zabraňuje jejich opětovnému znečištění. Hustá pěna spolehlivě ulpívá na hůře dostupných místech a prodlužuje čas působení.

  • kombinace speciálních kyselin
  • na rez a vodní kámen
  • vysoký lesk
  • intenzivní vůně
  • hygienická čistota
  • objem 1 l
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist