Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

BREF DUO AKTIV 50ML ORIGINAL PINE | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » WC BLOKY,TABLETY » BREF DUO AKTIV 50ML ORIGINAL PINE

BREF DUO AKTIV 50ML ORIGINAL PINE

Číslo výrobku:
364
 
Naše cena bez DPH:
44,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
54,33 Kč
 
Minimální odběr:
3
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Dvoukomorový WC blok pro automatické, preventivní a hygienické ošetřování WC mísy. 
První komora obsahuje účinné látky zaručující hygienickou čistotu po každém spláchnutí. Druhá komora obsahuje parfém, který s každým spláchnutím přínáší dlouhotrvající vůní květin. Obě složky se po celou dobu užívání uvolňují se stejnou intenzitou. Navíc díky svým dvěma komorám nabízí Bref DUO-AKTIV větší koncentraci parfému a čisticích látek než běžné bloky s jednou komorou.

Extra čistota a extra svěžest při každém spláchnutí.
Udržet toaletu voňavou a čistou dá někdy velkou námahu. Navíc drhnutí WC mísy nebývá zrovna tou nejoblíbenější činností. Nyní je zde řešení v podobě nového vylepšeného WC bloku Bref Duo-Aktiv Extra Clean & Fresh. S jeho pomocí už nebude těžké udržet toaletu zářivě čistou a fantasticky svěží. Bref Duo-Aktiv Extra Clean & Fresh od firmy Henkel ČR má nyní novou recepturu opravdového WC čističe a obsahuje ještě více čisticích složek a svěžího parfému. Výsledkem je dokonalá kombinace hygienické čistoty a fantastické svěžesti.

Bezpečnostní upozornění:


 
     Varování

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist