Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ISOLDA KRÉM 100 ML ŠALVĚJ S BIOLINEM | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OCHRANNÉ KRÉMY - MASÁŽNÍ PROSTŘEDKY » ISOLDA KRÉM 100 ML ŠALVĚJ S BIOLINEM

ISOLDA KRÉM 100 ML ŠALVĚJ S BIOLINEM

Číslo výrobku:
7248
 
Naše cena bez DPH:
29,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
36,18 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

​Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Nejrůznější antimikrobiální prostředky mohou pokožku vysušovat a dráždit. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže, jako jsou kosmetické salony, potravinářské provozy a jiné oblasti. Jedinečná kombinace jemného krémového základu s antibakteriální složkou je vhodným doplňkem hygienických postupů. Krém byl testovaný na baktericidní účinky při dezinfekci rukou a pokožky pro specifické kmeny bakterií. Krém se snadno vstřebává a pokožku jedinečně zvláčňuje. Nezastupitelnou roliv péči o pokožku má i šalvějový extrakt.

ŠALVĚJ LÉKAŘSKÁ (Salvia officinalis)
je velice ceněnou aromatickou bylinou pro inhalační i vnější použití se silným antiseptickým, zklidňujícím, protizánětlivým účinkem. Velmi často je používána pro hygienu ústní dutiny, ale její obliba vzrůstá i pro další kosmetické aplikace, kde je nejpoužívanější pro tonizační, zklidňující, antioxidační a čistící vlastnosti.
 
BIOTIN neboli koenzym R či vitamin H
v těle se podílí společně s ostatními B vitamíny a vitaminem A na nejrůznějších biochemických reakcích, je důležitý pro obnovu a růst buněk.
 

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist