Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

PROPESKO VITALITY GRANULE PRO PSY 10KG | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » KRMIVO PRO PSY A KOČKY » PROPESKO VITALITY GRANULE PRO PSY 10KG

PROPESKO VITALITY GRANULE PRO PSY 10KG

Číslo výrobku:
6536
 
Naše cena bez DPH:
279,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
313,04 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Propesko granule for Vitality and Active Life byly vyvinuty pro podporu vitality a síly Vašeho psa. Toto 100% kompletní krmivo s chutným drůbežím, hovězím a zeleninou je obohaceno o komplex FOR LIFE s taurinem, omega mastnými kyselinami, inulinem a L-carnitinem. Díky optimálnímu složení a pečlivě vybraným surovinám dodává Propesko Vitality and Active Life Vašemu psovi potřebnou energii na každý den.

Složení:

  • Obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (min. 4 % drůbeží ve světle hnědých granulích, min. 4 % hovězí v tmavě hnědých granulích), vedlejší výrobky rostlinného původu (min. 0,2 % inulin), oleje a tuky, zeleniny (min. 4 % zeleniny v zelených granulích), minerální látky. Omega mastné kyseliny 1,2%.

Analytické složky:

  • Protein 20%, obsah tuku 9%, hrubý popel 8%, hrubá vláknina 3,5%

Krmný návod:

  • Denní dávka se pohybuje kolem 187 – 252g krmiva na 10 kg hmotnosti psa. krmivo se podává suché nebo zvlhčené vodou, případně vývarem. Denní dávku upravte podle stav a věku vašeho psa, výkonu, kondice a ročního období. U některých psů trvá návyk na nové krmivo déle, proto při přechodu na nové krmivo podávejte snížené dávky 50 –100g na 10 kg hmotnosti psa a přimíchávejte je do krmiva, na které je vás pes dosud zvyklý. Pes musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody.

Doporučujeme dokoupit:

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist