Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

POWER AIR DESINFEKCE NA RUCE 250 ML SPRAY | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » DEZINFEKCE » POWER AIR DESINFEKCE NA RUCE 250 ML SPRAY

POWER AIR DESINFEKCE NA RUCE 250 ML SPRAY

Číslo výrobku:
5080
 
Naše cena bez DPH:
179,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
217,68 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Alkoholový dezinfekční prostředek určený k hygienické dezinfekci rukou

Návod: 
Před použitím si přečtete níže uvedené pokyny. Přípravek použijte dostatečné množství (2 x 3 ml), aby pokryl celou plochu rukou.  Naneste na dlaně a rozetřete po celých rukou a zápěstích; zvláštní pozornost věnujte kůžičce kolem nehtů a záhybům v kůži. Dobře vtírejte, dokud není kůže suchá. Tento postup by měl trvat přibližně 1 minutu. Použití maximálně 10 krát denně.

Opakovaná expozice může způsobit vysušení kůže. Při častějším používání je vhodné alespoň 1x za den ošetřit pokožku rukou regeneračním krémem na ruce. Při manipulaci s přípravkem i nanášení na pokožku dejte pozor, aby nedošlo k zanesení roztoku do očí. Nevdechujte páry. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není vhodný pro děti do 3 let věku. Nepoužívat na poraněnou kůži nebo při výskytu kožních onemocnění. Pouze pro vnější použití!

Obsahuje: Ethanol, Peroxid vodíku


Bezpečnostní upozornění:

    

                    Nebezpečí

Standardní věty o nebezpečnosti:

H225 Vysoce hořlavá kapalina a páry.
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:
P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření.
P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.
P501 Odstraňte obsah/obal podle místních.

Všeobecné pokyny: Projeví-li se zdravotní potíže (přetrvávající slzení, zarudnutí, pálení očí apod.) nebo v případě pochybností kontaktujte lékaře. Při vyhledání lékařského ošetření informujte lékaře o přípravku, se kterým se pracovalo, poskytněte mu informace ze štítku a o poskytnuté první pomoci. Další postup první pomoci lze konzultovat s Toxikologickým informačním střediskem: Telefon nepřetržitě: 224 919 293 nebo 224 915 402. Při náhodném požití: Vypláchněte ústa vodou; nevyvolávejte zvracení. Není určen pro použití personálem ve zdravotnických zařízeních a ani pro chirurgickou dezinfekci.

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist