Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

DOMESTOS 750 ML WHITE/SHINE | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » WC ČISTIČE » DOMESTOS 750 ML WHITE/SHINE

DOMESTOS 750 ML WHITE/SHINE

Číslo výrobku:
513
 
Naše cena bez DPH:
43,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
52,64 Kč
 
Minimální odběr:
3
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Domestos 24 H tekutý čisticí a dezinfekční prostředek je určený k čištění a desinfekci silně znečištěných míst a zejména tam, kde se mohou vyskytovat bakterie nebo plísně. Domestos je možné používat v celé domácnosti, a to jak v neředěném stavu, tak ředěný s vodou.

Ředěný tekutý Domestos 24 H je možné použít na podlahy, kachličky, umyvadla, pracovní i jiné větší plochy v domácnosti a také pro bělení prádla. Vhodný je i pro čištění a dezinfekci úklidových pomůcek.

Neředěný tekutý Domestos 24 H je ideální na čištění toalety, odtoku vany a kuchyňského dřezu.

Díky novému hustějšímu složení přilne Domestos 24 H lépe k povrchu toaletní mísy a omezuje tak množení bakterií i po spláchnutí. Při každodenním používání chrání Domestos 24 H celý den před bakteriemi uvolněnými z toalety do ovzduší a zároveň bojuje proti mikrobům v domácnosti. Zabíjí všechny známé druhy bakterií.

Domestos čisticí a dezinfekční prostředek ve správném dávkování nejen čistí, ale též dezinfikuje. Ničí bakterie, viry a dokonce i spóry!

Při použití se Domestos rozkládá na běžné látky , jako jsou soli a vodu. Proto se maminky ani chovatelé zvířat nemusí obávat ohrožení jejich dětí nebo zvířat, jestliže Domestos používají při každodenním uklízení a správně dodržují návod. Naopak, právě Domestos dá pocit dokonalé čistoty a bezpečí domova. NOVINKA, KARTON 20KS

Upozornění: Dráždivý! Nebezpečný pro životní prostředí!

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist