Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

DEFENZIF ODOR SPRAY PROTI KUNÁM 200 ML | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » PROSTŘEDKY PROTI HMYZU A HLODAVCŮM » DEFENZIF ODOR SPRAY PROTI KUNÁM 200 ML

DEFENZIF ODOR SPRAY PROTI KUNÁM 200 ML

Číslo výrobku:
401
 
Naše cena bez DPH:
109,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
132,98 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Pachová ochrana proti kunám se vyznačuje silně zapáchající složkou, která je kunám tak nepříjemná, že se spolehlivě nastříkaným chráněným místem vyhýbají. Obsahuje pouze přírodní látky.

Pachový odpuzovač na kuny obsahuje velmi silně zapáchající složku, která je kunám nepříjemná a raději se chráněným prostorům vyhnou.

Obsahuje pouze přírodní látky. Prostředek je vysoce účinný - působí tak intenzivně a rychle, že postačí 2 až 3 stříknutí na dané místo.

Odpuzovač lze nastříkat na půdní vestavby, kurníky, králíkárny, kůlny, stáje, sklady, dveře, ploty, stromy, kameny, skalky či ochránit automobily proti okusu.

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.  

Klasifikace nebezpečnosti: H302 Zdraví škodlivý při požití. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H332 Zdraví škodlivý při vdechování.

Aplikaci opakujte po cca 3 dnech po dobu 14 ti dnů.

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist