Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ISOLDA KRÉM 100 ML VČELÍ VOSK S MATEŘÍDOUŠKOU | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OCHRANNÉ KRÉMY - MASÁŽNÍ PROSTŘEDKY » NA RUCE » ISOLDA KRÉM 100 ML VČELÍ VOSK S MATEŘÍDOUŠKOU

ISOLDA KRÉM 100 ML VČELÍ VOSK S MATEŘÍDOUŠKOU

Číslo výrobku:
983
 
Naše cena bez DPH:
21,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
26,50 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Klinicky testovaný krém pro účinnou hydrataci pokožky s obsahem včelího vosku a výtažkem z mateřídoušky. Při pravidelné aplikaci zůstává pokožka vláčná a hebká. Příjemný pocit je umocněn jemnou bylinnou parfemací.

 
VČELÍ VOSK je přírodním produktem včel. Čištěný včelí vosk se stává stále populárnější v oblasti kosmetiky, kde je využíván pro své hydratační a ochranné vlastnosti. Díky své struktuře je schopen vytvářet na pokožce ochranný film, který chrání před nepříznivými vlivy prostředí, vlhkem a pokožku zvláčňuje, proto je součástí zejména balzámů na rty.
 
MATEŘÍDOUŠKA OBECNÁ (Thymus vulgaris) je velmi ceněnou aromatickou bylinou našich babiček využívána pro vnitřní, inhalační i vnější aplikaci. Rostlina obsahuje velké množství aktivních látek, které ji propůjčují antiseptické, protizánětlivá a prokrvující vlastnosti. Často je používána pro ústní hygienu, v aromaterapii, ale je významná i v péči o pleť.
 
HYDRATAČNÍ ATEST
Krém byl klinicky testovaný na odborném pracovišti zaměřeném na dermatologické procesy působení vnějších vlivů, kde byla sledována úroveň hydratace pokožky po aplikaci. Bylo prokázáno, že krém pokožku hydratoval a udržoval hydratovanou po dlouhou dobu.

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist