Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

OSVĚŽOVAČ GLADE 300 ML VŮNĚ ČISTOTY | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OSVĚŽOVAČE VZDUCHU » OSVĚŽOVAČ GLADE 300 ML VŮNĚ ČISTOTY

OSVĚŽOVAČ GLADE 300 ML VŮNĚ ČISTOTY

Číslo výrobku:
7232
 
Naše cena bez DPH:
64,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
78,53 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Glade by Brise spray osvěžovač vzduchu Clean linen-vůně čistoty 300ml.Příjemná vůně prádla letním sluncem naplní vzduch svěží vůní čistoty.Okamžité osvěžení.Dlouhotrvající vůně

 

Brise aerosol Vůně čistoty-osvěžovač vzduchu. Příjemná vůně prádla usušeného letním sluncem naplní vzduch

 

svěží vůní čistoty. Pro rychlé a efektivní osvěžení.

 

Návod pro použití: Před použitím protřepte. Držte nádobku ve svislé poloze směrem od těla a nástřikem do středu prostoru osvěžte prostředí místnosti. Nepoužívejte na tkaniny. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte obal na dobře větraném místě. Nevdechujte aerosoly. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení – Zákaz kouření. Zamezte styku s očima. Při styku s kůží potřísněnou oblast důkladně omyjte vodou. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. 

 

 


Nebezpečí/H222/H229/H412​

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist