Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

HOUBIČKA ZÁZRAČNÁ NANO Q HOME 4 KS | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROBNÉ ÚKLIDOVÉ PROSTŘEDKY » HOUBY, HOUBIČKY, DRÁTĚNKY » HOUBIČKA ZÁZRAČNÁ NANO Q HOME 4 KS

HOUBIČKA ZÁZRAČNÁ NANO Q HOME 4 KS

Číslo výrobku:
7319
 
Naše cena bez DPH:
38,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
46,59 Kč
 
Minimální odběr:
3
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

 

Nano houbička do domácnosti

Absolutní novinka v čištění a úklidu, díky této zázračné houbičce, se stane úklid hračku a začne Vás bavit.

Nanohoubička vyrobená z melaminového materiálu, buněčná struktura zajišťuje výrazně lepší odstranění i odolné špíny, houbička je vyrobena z licenční speciální pěny, neobsahující žádné chemikálie, odstraňuje s lehkostí špínu a nečistoty z povrchů jako jsou dlaždice, kachličky, kov, parkety, sklo, dřevěné stoly a další, odstraní šmouhy od podrážek, lihové fixy, zaschlý tuk na sporáku, otisky prstů z nábytku nebo oken a další, houbička se navlhčí lehce vodou a nečistota se z povrchu "vygumuje", postupně se opotřebovává, tím se ovšem může dostat hlouběji do nečistoty, při čištění by se neměly používat žádné čisticí prostředky, typické příklady využití - auto a motorka, kuchyně, dům a zahrada, kancelář. Pokud máte houbičku špinavou, stačí ji dát pod tekoucí vodu a špína sama odteče - jednoduché a ekologické umývání. Ekolgický úklid je v současné době velmi žádanou věcí u lidí, kteří nemyslí jen sami na sebe, ale i na své okolí a na budoucí generace.

Pozor na houbičku není dobré používat chemikalie - mohlo by dojít k jejímu poškození, po namočení houbičky jí zbavíme vody tím, že jí stlačíme mezi dlaněmi, nikdy houbičku nekroutíme!!!

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist