Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

WC NET TURBO ČISTIČ ODPADŮ 1000 ML | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » SANITÁRNÍ ČISTIČE » ODPADY A SIFONY » WC NET TURBO ČISTIČ ODPADŮ 1000 ML

WC NET TURBO ČISTIČ ODPADŮ 1000 ML

Číslo výrobku:
2936
 
Naše cena bez DPH:
98,50 Kč
 
Naše cena s DPH:
119,19 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Wc Net Professional gel na ucpané odpady. Husté gelové složení proniká i přes neodtékající vodu, rozpouští veškeré zbytky, které jsou příčinou ucpání odpadu, a tak uvolňuje potrubí. Ultra rychlý. Látky chránící potrubí. Pomáhají chránit potrubí a předcházet škodám způsobeným vápenatými usazeninami.

Návod k použití: Nalijte polovinu obsahu balení do odpadu, aniž byste odstanili neodtékající vody. Nepřidávejte horkou vodu ani jiné přípravky a nepoužívejte zvon. Nechte působit alespoň 15 minut. Při silném znečištění nechte působit přes noc. Gel pronikne do potrubí a odstraní i nejsilnější znečištění. Propláchněte teplou vodou.

Při použití jednou týdně pomáhá předcházet ucpání odpadu.

Upozornění: obsahuje hydroxid sodný. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými přípravky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlór). Způsobuje poleptání. Uchovávejte uzamčené a mimo dosah dětí. Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít. Zacházejte s obalem opatrně a opatrně jej otevírejte. Při zasažení okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Po styku s kůží okamžitě odložte veškeré kontaminované oblečení a kůži okamžitě omyjte velkým množstvím vody. V případě nehody, nebo necítíte-li se dobře, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc (je-li možno, ukažte toto označení).

 

                                Nebezpečí

Obsahuje: hydroxid sodný, chlornan sodný, lauryldimethylminoxid, <5% bělící činidla na bázi chlóru, amfoterní povrchově aktivní látky, mýdlo, polykarboxyláty.

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist