Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ISOLDA KRÉM 100 ML MĚSÍČEK S LNĚNÝM OLEJEM | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OCHRANNÉ KRÉMY - MASÁŽNÍ PROSTŘEDKY » NA RUCE » ISOLDA KRÉM 100 ML MĚSÍČEK S LNĚNÝM OLEJEM

ISOLDA KRÉM 100 ML MĚSÍČEK S LNĚNÝM OLEJEM

Číslo výrobku:
986
 
Naše cena bez DPH:
21,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
26,50 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Klinicky testovaný krém, který při pravidelné aplikaci napomáhá a urychluje proces hojení kůže bez krvácení. Při aplikaci působí nejen vlastní složky extraktu měsíčku lékařského, ale i oleje obsažené v krému tak, že se pokožka aktivně regeneruje, zůstává pak vláčná a jemná. Není určeno pro aplikaci na otevřené rány, ale podporuje hojení podrážděné a namáhané kůže.

 
MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ (Calendula officinalis) je ceněnou bylinou již z dob Starověkého Řecka a Říma, kdy se používal jak pro své regenerační, zklidňující, protizánětlivé i hojivé účinky, tak pro barvení textilií. V současnosti je měsíček lékařský, díky svému složení (obsahuje esenciální olej, karotenoidy, flavonoidy, saponiny, pryskyřice a další látky) a účinkům znám, jak v lidovém léčitelství, tak i ve farmacii.
 
LNĚNÝ OLEJ je získáván lisováním semen lnu setého (Linum usitatissimum). Díky vysokému obsahu omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin vhodný jako potravinový doplněk, stejně tak se velmi dobře uplatňuje při kožních potížích. Při vnějším použití se osvědčil na regeneraci suché, unavené a ekzematické pokožky a běžné péči o pleť.
 
DERMÁLNÍ ATEST HOJIVOSTI
Krém byl klinicky testovaný na odborném pracovišti zaměřeném na dermatologické procesy působení vnějších vlivů. Bylo prokázáno, že krém zklidňoval podrážděnou pokožku a napomáhal urychlení procesu hojení kůže bez známek krvácení.
 

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist