Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ISOLDA KRÉM 100 ML ALOE VERA S PANTHENOLEM | TRIOS - VELKOOBCHO S PÁPÍREM A DROGERIÍ, ZÁSOBOVÁNÍ ŠKOL

Naše nabídka
Články

Na úvod » DROGERIE » OCHRANNÉ KRÉMY - MASÁŽNÍ PROSTŘEDKY » NA RUCE » ISOLDA KRÉM 100 ML ALOE VERA S PANTHENOLEM

ISOLDA KRÉM 100 ML ALOE VERA S PANTHENOLEM

Číslo výrobku:
982
 
Naše cena bez DPH:
22,90 Kč
 
Naše cena s DPH:
27,71 Kč
 
Termín dodání:
SKLADEM
 
 
 
ks
 
 
 
 

Popis výrobku

Právě spojení dvou účinných látek extraktu z aloe a D-panthenolu dává vzniknout vyváženému krému s vynikajícími vlastnostmi. Díky zvýšenému 5-ti % obsahu aloe, která je známa svými příznivými účinky na pokožku, a D-panthenolu, který pokožku zvláčňuje a pomáhá ji zklidnit, má krém výborné regenerační a ochranné vlastnosti, dobře se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

 
EXTRAKT ALOE je získáván šetrným sušením šťávy z aloe pravé (Aloe vera; Aloe barbadensis), jejíž užití jako léčivé rostliny je zaznamenáno již ve starém Egyptě. Rostlina obsahuje velké množství aktivních látek, nejčastěji je však používána samotná dužnina listu. Je známo, že aloe pomáhá stimulovat regeneraci buněk, má výrazné hydratační, protizánětlivé účinky a napomáhá při léčení kožních problémů, proto je hojně používána zejména v kosmetice.
 
D-PANTHENOL je synteticky získávaná olejová látka tzv. provitamin B5, který se až v organizmu přeměňuje na důležitý vitamin B5. Pro své zklidňující, regenerační a hydratační vlastnosti je používán nejen v kosmetice, ale i ve farmacii. Nejčastěji jej najdeme ve vlasové kosmetice, v kosmetice po opalování, v ochranných a regeneračních krémech.
 
 

 

 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků
 
 

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz
 
 
 
 
 
 
TOPlist